Thursday, August 7, 2014

Funnaayy

Biasalah dgn mora, mesti ada incident pelik2.

So masa park kereta tu saja la I turunkan tingkap sikit sbb masa tu panas gila and my dad selalu pesan suruh bukak tingkap takut pressure in the car tinggi sangat etc etc. Then kitorg(refer previous post) pun pegi la lunch lebih kurang 2 hours++ jugak la makan. After dah bayar apa semua kitorang pun pegi la semula ke kereta.

The moment I opened my door which was to the driver's seat, something fell into the "pocket" of the door. Ala you know that thing, tempat kita selalu letak syiling tu, sebaris dgn button tingkap tu ha. Tiba2 ada benda warna light brown fell inside it. I gathered all my courage to peek inside.

"AAAARRGGGHHH! CICAK!"

I screamed, to which my friends came running towards me in curiosity. Then Filzah, being the bravest one ambik tissue and buang the dead cicak.

Razny: Wey, hidup lg ke? Mati ke? Gerak ke? Wey aku takut ni.

Hahaha cuak razny. I wasn't afraid, just geli nak pick it up, dgn badan dia lembik tu kan. *goosebumps*

Anyways, lepas ni fikir dua tiga kali sebelum nak buka tingkap. HAHAHA mana datang tah binatang tu, bukan ada bumbung pun tmpt parking tu, yg best tu siap dah mati lagi. HAHAHAHAHA kelakar pun ada bila fikir balik XD

Cicak, Y U SO RANDOM?

0 comments: