Monday, March 11, 2013

Sinetron sangat

Ramai yang heart attack hari ni :P Lepas rehat dah macam ada Sinetron dalam kelas. HAHAHA! Berebut anak, cucu, menantu semua ada.

Ni Mora ada pesanan sikit la dekat seseorang. Siapa makan cili dialah rasa pedasnya:
Bro, ada tujuan kita buat PERBINCANGAN. Nama pun discussion, bincang la. Orang bagi cadangan, idea, take into consideration la. Semua orang nak bantu kau, tapi kau tak sudi terima bantuan orang. Tujuan kitorg just to make your life easier, nak simplify things for you but if you refuse to accept it, then fine, whatever. BE IT.

And kalau tak puas hati sangat pun, tak payah cerita satu dunia dkt Twitter. Bincang baik2. Jangan cepat melatah bro. Nanti susah nak hidup. So sekarang, kau buatlah ikut suka kau.

Wassalam.

0 comments: