Thursday, December 27, 2012

Workworkwork

Kerja hari ni macam apa je -.- Urghhh! Okay, eventhough ada 4 pekerja tapi macam havoc sikit hari ni. Banyak songeh la customer2 ni. Nak ni, nak tu. Sikit2 nak marah. Cuba wat lek wat peace dulu. Orang kerja non-stop 9 pagi sampai 2 petang, dengan lapar, penat, then nak marah2 lagi. Haishh. Akuuuu... Kalau dapat sorang2 ni, kena dia.

And today, ada budak mengamuk :O Creepy~ Tiba2 crumple-kan semua borang order, baling2 in my direction, jerit2, main dengan tingkap :O Adik ni dah kenapa? Buang tebiat ke apa :P Last time ada yang sawan depan book shop (No joke about this one). Book shop dengan hospital dah takda beza.

Tinggal 4 hari lagi nak kerja. Then habissss! Okay the next day terus sekolah -.-

H o o r a y y !

0 comments: